shop.heklanisvet@hotmail.com |Besplatna dostava za iznos preko 5.000 RSD
Pratite nas:
Besplatna dostava za iznos preko 5.000 RSD
Nazad
Politika reklamacija
Početna / Politika-reklamacija
Uslovi za podnošenje zahteva i povraćaj robe:U skladu sa važećim Zakonom o zaštiti potrošača (Službeni glasnik Republike Srbije br. 62/2014 i 6/2016), molimo vas da budete informisani o sledećem:Kupac ima pravo da odustane od ugovora bez navođenja razloga u roku od 14 dana od datuma preuzimanja robe, osim ako naručena i primljena roba nije napravljena u skladu sa specifičnim zahtevima Kupca, prilagođena ili personalizovana .Kupac će imati pravo na ovo pravo slanjem popunjene Izjave o odustajanju od Ugovora na daljinu na e-mail adresu i vraćanjem robe na adresu Prodavca. Obrazac “Izjava o odustajanju od Ugovora na daljinu” Kupac je dužan da zatraži putem e-mail od Prodavca. Prodavac je dužan da Kupca bez odlaganja obavesti o prijemu ove Izjave.Kupac mora vratiti proizvod neiskorišćen, neoštećen i u neoštećenom originalnom pakovanju, uz obrazac „Izjava o odustajanju od ugovora na daljinu“.Troškove povrata robe snosi Kupac, osim u slučajevima kada primljeni proizvod ne odgovara onome što je Kupac naručio ili ako postoje nedostaci na robi za koje je Prodavac odgovoran.Prodavac zadržava pravo da ne prihvati vraćeni proizvod ako se tokom inspekcije utvrdi da ga je Kupac koristio ili oštetio.Po prihvatanju i pregledu vraćene robe, Prodavac je dužan da vrati sve uplate primljene od Kupca za kupovinu proizvoda.Pošaljite popunjeni obrazac „Izjava o odustajanju od ugovora na daljinu“ u elektronskom obliku na e-mail adresu prodavca: shop.heklanisvet@hotmail.comPošaljite jedan primerak popunjenog obrasca zajedno sa robom koja se vraća na adresu prodavca:
  • Ajsela Kacevac pr.Heklani svet
  • Kralja Petra Prvog BB
  • 36300 Sjenica, Srbija
U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Ajsela Kacevac pr Heklani svet je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.
Telefon:+381 63 75 04 688
Adresa:Kralja Petra Prvog bb, 36310 Sjenica
E-mail:shop.heklanisvet@hotmail.com
Pratite nas:
Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom, a plaćanje se vrši isključivo u dinarima. Isporuka se vrši SAMO na teritoriji Republike Srbije.Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti pozivanjem Call Centra na +381 63 75 04 688 (po ceni lokalnog poziva)
Izradu ovog veb sajta – online prodavnice finansirala je Evropska unija u partnerstvu sa Vladom Republike Srbije, preko programa EU PRO Plus. Sadržaj ovog veb sajta – online prodavnice isključiva je odgovornost Heklani Svet PR i ni na koji način ne odražava stavove Evropske unije.
© 2024 Heklani Svet | Sva prava zadržana. Powered by Croonus Technologies.