shop.heklanisvet@hotmail.com |Besplatna dostava za iznos preko 5.000 RSD
Pratite nas:
Besplatna dostava za iznos preko 5.000 RSD
Nazad
Dostava i plaćanje
Početna / Dostava-i-placanje
Heklani svet proizvodi naručeni / kupljeni preko internet prodavnice www.heklanisvet.com mogu se platiti putem platnih kartica, direktnom uplatom na račun, gotovinom kada se isporuče na adresu kupca (pouzećem) i PayPal-om.Srbija:Imajući u vidu da su svi proizvodi Heklani svet. ručne izrade, vreme potrebno za njihovu proizvodnju je oko 15 radnih dana, uz moguća odstupanja od navedenog roka. Prodavac se obavezuje da će obavestiti kupca čim je naručeni / kupljeni proizvod napravljen i da će robu poslati u roku od 24 sata od datuma proizvodnje. Dostava se vrši putem PostExpress kurirske službe Pošte Srbije na celoj teritoriji Srbije, putem „Dostave sledećeg dana do 12 sati“. ili „Dostava narednog dana do 19:00“. Ako Kupac želi da mu se roba isporuči na drugi način (ličnim preuzimanjem ili upotrebom druge kurirske službe), neophodno je o tome obavestiti Prodavca putem e-maila.Troškovi isporuke:U slučaju korišćenja usluga PostExpress-a ili druge kurirske službe, troškove isporuke na adresu snosi Kupac ukoliko je iznos porudžbine do 4900rsd. U slučaju da iznos porudžbine prelazi 4900rsd troškove dostave snosi Prodavac.Kada se kupac odluči za plaćanje prilikom dostave, troškove isporuke naplaćivaće PostExpress (ili druge kurirske usluge) prema važećem cenovniku kurirske službe, a biće uvećani za naknadu za prenos pošiljke (cena naručenih proizvoda) i prenos novca na račun Prodavca.Važeći PostExpress cenovnik Pošte Srbije pogledajte na sledećoj web adresi.Od trenutka preuzimanja pošiljke od strane kurirske službe, punu odgovornost preuzima dostavna služba, a Prodavac će biti izuzet od odgovornosti u vezi sa eventualnim odloženim pošiljkama, vremenom isporuke pošiljke i oštećenjima pošiljki nastalim tokom transporta.Međunarodna špedicija:Troškovi dostave zavise od zemlje odredišta i težine same pošiljke. Obračunavaju se prilikom porudžbine, kada Kupac odabere adresu dostave.Otprema proizvoda u inostranstvo vrši se putem poštanske usluge za međunarodne pošiljke – PostExport Pošte Srbije. Dostava se vrši u roku od 10 radnih dana od datuma otpreme pošiljke za teritoriju Evrope ili 15-25 poslovnih dana za ostale delove sveta. Kupac će dobiti broj za praćenje, tako da svoju narudžbinu može „pratiti“ bilo kada.Prodavac nije odgovoran za bilo kakve naknade koje mogu nastati kao rezultat carinskih i poreskih propisa u zemlji odredišta. Molimo vas da pre naručivanja proverite carinske i poreske propise u zemlji u koju primate pošiljku.Od trenutka preuzimanja pošiljke od strane kurirske službe, punu odgovornost preuzima dostavna služba, a Prodavac će biti izuzet od odgovornosti u vezi sa mogućim odloženim pošiljkama, vremenom isporuke pošiljke i oštećenjem pošiljki nastalih transport.
Telefon:+381 63 75 04 688
Adresa:Kralja Petra Prvog bb, 36310 Sjenica
E-mail:shop.heklanisvet@hotmail.com
Pratite nas:
Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom, a plaćanje se vrši isključivo u dinarima. Isporuka se vrši SAMO na teritoriji Republike Srbije.Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti pozivanjem Call Centra na +381 63 75 04 688 (po ceni lokalnog poziva)
Izradu ovog veb sajta – online prodavnice finansirala je Evropska unija u partnerstvu sa Vladom Republike Srbije, preko programa EU PRO Plus. Sadržaj ovog veb sajta – online prodavnice isključiva je odgovornost Heklani Svet PR i ni na koji način ne odražava stavove Evropske unije.
© 2024 Heklani Svet | Sva prava zadržana. Powered by Croonus Technologies.